CALIROOTS BUTIK

Caliroots Stockholm

Lästmakargatan 5, Stockholm

ÖPPETTIDER

Vardagar: 11-18.30
Lördag: 11-17.00
Söndag: Stängt
 

 
Caliroots Stockholm

CALIROOTS STOCKHOLM

Vår nya flagskeppsbutik hittar du på Lästmakargatan i hjärtat av centrala Stockholm, ett stenkast från alla lyxiga butiker på Biblioteksgatan och Stureplan. Den nya butiken är skapad för att ge kunden den ultimata shoppingupplevelsen samtidigt som butiken, likt den i Göteborg, agerar som en länk mellan online och offline-shopping. Butiken samlar allt det bästa från Caliroots under ett och samma tak.

Det mixade utbudet kommer bestå av lyxiga favoritmärken som Wacko Maria, Marni, Needles, Undercover, Heron Preston, Helmut Lang, APC, Porter och Engineered Garments blandat med streetwearklassiker som Stussy, Polar Skate Co, Carhartt, Pleasures, The North Face, dessutom såklart alla top-tier sneakers från klassiska märken som Nike, adidas, New balance, Reebok, Asics och Vans för att nämna några. Du kommer även kunna köpa limiterade släpp i butiken. Vi ser fram emot att träffa dig i vår nya butik.

» INSTAGRAM
» ÖPPETTIDER
» KARTA
» [email protected]

 

HOLLYWOOD

Hollywood är vår systersajt där du framförallt hittar ett bredare sortiment av för allt inom action-sport som skateboard, longboard och snowboard.

» OM HOLLYWOOD
» HOLLYWOOD.SE
» HOLLYWOOD BUTIKER
» INSTAGRAM