Kontakt

Välj ett ämne i menyn nedan.

Vi kan ej ändra något i din order efter du har lagt en beställning. Önskar du en annan storlek, modell, färg eller liknande ber vi dig att vänligen lägga en ny beställning alternativt utnyttja din retur- och bytesrätt. Det är därför extra viktigt att du tittar igenom din order och säkerställer att du är nöjd med din beställning innan du bekräftar ditt köp.
På grund av risk för bedrägeri kan du enbart beställa en order till det landet du befinner dig i om du vill betala med kort eller faktura. Om du i stället använder dig av betalsättet PayPal är det dock inga problem.
Lägger du din beställning på vardagar innan 16.00 CET skickas den från vårt lager samma dag, har du lagt din order efter klockan 16.00 på en fredag eller helgdag skickas den ut på måndagen. Läs igenom informationen om våra olika leveranssätt så kanske du hittar svaret på din fråga där. Vi levererar till hela världen och har därför ett flertal olika fraktalternativ och bolag, kika på alternativet för just ditt land för att ta reda på vad som gäller för dig!
Vid högt tryck kan behandlingen av returer och byten ibland ta upp till 14 dagar från det att vi tagit emot din order. Så fort din retur är hanterad erhåller du ett mail som bekräftar detta.
Vi kan inte tillämpa en rabattkod på en redan lagd order på grund utav tekniska hinder, det är därför extra viktigt att du säkerställer att koden applicerats och att rabatten dragits av innan du godkänner din beställning. Har du lagt en order utan att lyckats få igenom rabatten kan du försöka att avbryta din order, i orderbekräftelsen ser du hur du ska gå tillväga.
För att vi på bästa sätt ska kunna hantera din reklamation ber vi dig att vänligen skicka med bilder på produktens helhetsskick, skadan eller produktionsfelet. På så vis kan vi snabbt med hjälp av tillverkaren se över din reklamation.
Vi har en storleksguide som du får fram i en rullista med mer detaljerad information kring just den produkt du tittar på, där kan du se vad Europeiska storlekar motsvarar i US, UK, CM och liknande.
Information kring våra releaser och restocks får du alltid genom våra nyhetsbrev och sociala medier. Följ oss på Instagram @calirootsstore och signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Obligatoriska fält


Läs gärna igenom Vanliga frågor & svar innan du kontaktar oss.
Där finns kanske svaret du söker!
 

Det är lättast att kommunicera med oss via mail:
 

[email protected]

 

Uppge alltid ditt ordernummer vid all kommunikation med oss.

Vill du komma i kontakt med oss angående försäljning av en tjänst eller i marknadsföringssyfte så hanterar vi inte sådana samtal över telefon utan skicka istället ett mail till oss på [email protected] med en kort beskrivning så tar vi kontakt med er vid intresse!

Kundtjänst hanterar inga fakturor eller betalningar.
Fakturafrågor hänvisas istället till Svea.

Telefon: 08 514 931 13
Web: www.svea.com

Företagsinfo
Californian Roots AB
Org nr: 5566567086